قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ
این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می شوند.
مواد لازم قند نارگیل دو رنگ :
پودر نارگیل
۱۸۰ گرم
کرم تارتار
یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ
یک عدد
پودر شکر
۴۰۰ گرم
شیرعسلی
یک سوم پیمانه
اسانس
مقداری
رنگ خوراکی
مقداری
طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ :
قالب مستطیل ۲۸×۱۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی