مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت
مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مافین ذرت از نمونه مافین های غذایی میباشد که میتوانید برای صبحانه، به عنوان عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست غذاهای جدید هستند توصیه میشود.مواد لازم برای ۱۴ عدد مافین :
آرد سفید
۲ و نیم پیمانه
آرد ذرت
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری
شیر
۱ پیمانه
کره
۱۲۵ گرم، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ
۲ عدد، زده شده
ذرت پخته یا کنسرو
۱۳۰ گرم
پیازچه
۲ عدد، خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده
نصف پیمانه
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه : آرد سفید، آرد ذرت و به کینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن را با ۱ تا ۲ قاشق از مایه پر کنید.قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوشرنگ شدن مافین استفاده کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای ۵ دقیقه در فر خاموش بگذارید، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.منبع : tebyan.net
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکا شیرینی بدون پخت شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید شیرینی میکادو مخصوص عید