

نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار
نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .مواد اولیه برای خمیر :
مایه خمیر
یک و نیم قاشق غذاخوری
آب گرم
یک چهارم پیمانه
شیر گرم
نصف پیمانه
شکر
۳ قاشق غذا خوری
کره
یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
نمک
۱ قاشق چایخوری
پودر هل
۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ
۲ عدد
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده
۲ قاشق چایخوری
آرد
۵ لیوان
مواد لازم برای داخل خمیر:
آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته )
سه چهارم لیوان
کره نرم شده
۲ قاشق غذا خوری
آرد
۲ قاشق غذا خوری
بادام
سه چهارم لیوان
شکر
۳ قاشق غذا خوری
پوست لیمو
۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
پودر شکر
نصف لیوان
آبلیمو
۱ قاشق غذا خوری
آب
۴ قاشق غذا خوری یا … در حدی که شهد غلیظ شود
هل
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود._ مخمر + آب —-> ۲ دقیقه بماند. (مرحله ۱ )_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + ۲ پیمانه آرد + مخلوط مرحله ۱ —-> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله ۲ )_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله ۳ )_ خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله ۴) _ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله ۵)_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله ۶)_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله ۷)_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز ۵ دقیقه روی درجه مورد نظر ( ۳۵۰ F ) تنظیم کنید. (مرحله ۸)_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله ۷ ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله ۹ )روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله ۱۰ )_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .
مراحل کار با عکس
منبع : ashpazierangin.net
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی