نکاتی برای آشپزخانه
مجموعه: نکات مهم آشپزی
▪ اگر میخواهید آب لیموی بیشتری از لیمو بهدست آورید، ابتدا آنها را در داخل آب داغ بریزید، چند ثانیه صبر کنید و قبل از آبلیموگیری، آنها را روی میز بغلتانید.
▪ اگر برنج ته گرفت، روی آن یک تکه نان بگذارید و چند دقیقه در قابلمه را محکم ببندید.
▪ هنگام تهیه نان خانگی، اگر دوست دارید روی آن برشته و براق شود، چند دقیقه قبل از برداشتن، روی آن با قلم مو سرکه سفید بمالید.
▪ زمانی که مقداری از نان تست شما زیاد آمد یا بیات شد، آن را در تخممرغ زده شده فرو برده و در روغن سرخ کنید. عصرانه خوبی برای بچهها و بزرگترهاست.
▪ همیشه خمیرمایه را در آب ولرم بریزید. آب داغ آن را از بین میبرد.
▪ اگر آرد نان نیاز دارید سریعترین روش تستکردن و بعد آسیابکردن نان است.
▪ اگر تخممرغ شکست، روی آن بهمقدار زیاد نمک بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید، بعد با خاکانداز جمعآوری کنید.
▪ سفیده تخممرغ را میتوان تا یک سال در فریزر نگهداری کرد.
▪ اگر یک هفته از عمر تخممرغ بگذرد، در وسط ظرف آب قرار میگیرد. تخممرغهای کهنه پوستی نرم و براق دارند، روی سطح آب قرار میگیرند و پس از ۳ هفته سفیده آن رقیق و آبکی شده و زرده آن پخش میشود.
▪پوست تخممرغ تازه سخت و گچی است. ته آب افقی قرار میگیرد و سفیده آن غلیظ و زرده آن برجسته است.
▪ اگر تخممرغ را قبل از جوشاندن با یک سوزن سوراخ کنید، بههنگام پوستکندن راحت پوست خواهد شد. همیشه این سوزن را به آهنربای روی در یخچال بزنید.
▪ تخممرغ سفت به سیزده دقیقه جوشیدن نیاز دارد. در قابلمه آن قدر آب بریزید که روی تخممرغ را بگیرد و در آن را ببندید و به مدت دو دقیقه بجوشانید، قابلمه را کنار گذاشته با در بسته یازده دقیقه صبر کنید. زرده تخممرغ دیگر خاکستری نخواهد شد.منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان