نکاتی برای تهیه سوپها
مجموعه: نکات مهم آشپزی
در مورد سوپها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آن را آموخته است. زیرا از همان روزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد. یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزیهای مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.
هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانهها همیشه ظرفی را در روی آتش بهنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکههای اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم به حالت دم نه جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود باقی میگذارند در اغلب خانههای دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد تهیه انواع سوپ بستگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضیها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپی بهنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد.
شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آن را (رستوران) نامید. از آن زمان به محلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است.اشتها را تحریک میکند.دارای مواد مقوی و خیلی مغذی میباشد.
برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود.
منبع: noorportal.net
رازهای آشپزی نکاتی جالب راجع به پخت غذا برای حفظ ویتامینهاجلوگیری از وارفتن کوفته تبریزیدانستنیهای لازم درباره رب گوجهفرنگینکات ریز و مفید خانه دارینکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزینکاتی که هنگام سرخ کردن غذا باید بدانید