نکته های کاربردی آشپزی
مجموعه: نکات مهم آشپزی
سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
• اگر به آب برنج در حال پخت ۱ قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
• چه وقت باید به غذا نمک زد؟
سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
به گوشت ها درست اندکی قبل از برداشتن از روی اجاق نمک بزنید.
سبزیجات را در آب نمک دار بپزید.
• برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره، آویشن و سبزی های خوش معطر مثل ترخون و شنبلیله بریزید.
• هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیر آن خاموش باشد زیرا اگر خورش در حال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگ آن می شود.
• اضافه کردن ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه کباب هم طعم آن را دلپذیرتر و هم بافت آن را نرم تر می کند!
• کمی سس مایونز قبل از پخت تکه های گوشت به آن بزنید!
• قارچ را قبل از شستن ده دقیقه داخل آب نمک شناور بگذارید تا شن هایی که داخل آن هست بیرون بریزند. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.
• زردچوبه را در مرحله انتهایی پخت به غذا اضافه کنید.
اگر زردچوبه را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنید و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، هیچ گونه تاثیری در غذا نخواهد داشت.
• چطوری می توانم موقع سرخ کردن گوشت چرخ کرده، کاری کنم گوشت تکه تکه نشود؟
کافی است به جای اینکه پیاز را نگینی کنید، آن را رنده کنید تا گوشت چرخ کرده قشنگ له شود.
• در موقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری پیدا می کند.
• برای اینکه ماهی هنگام آب پزشدن متلاشی نشود.
کافی است مقداری سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را درون آن بپزید!
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
رازهای آشپزی از بخار ذرت بوداده دوری کنید!توصیههای درباره زولبیا و بامیهلذیذ ترین سس ها را خودتان درست کنیدروشی برای راحت پوست کندن هویجساتوری کردن گوشتشیوه صحیح سرخ کردن غذا