

● چند راه نگهداری پنیر
برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن، کمی کره یا روغن بمالید.برای این منظور همچنین میتوانید دستمالتمیزی را که پرز پس ندهد به وسیله سرکه خیسکرده و به دور قالب پنیر بپیچید.
اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ میشود.
چنانچه پنیر را درون فویل آلومینیومیبپیچید، برای جلوگیری از خشک شدن آن موثراست.
اگر پنیر را میان پارچهای که در سرکه انگورخیساندهاید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهدیافت و ضمنا مدت زیادتری تازه خواهد ماند.
اگر پنیر شما نرم است و میخواهید سفتشود، آن را درون آب نمک جوشیده ولی سردشده بیندازید. هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشدپنیر سفتتر میشود.
برعکس اگر پنیر سفت است و میخواهیدنرم شود آن را درون آب جوشیده بدون نمکبیندازید.
همچنین میتوانید پنیر سفت را دروندوغ، خیس کنید.
به هیچ عنوان توصیه نمی شود که پنیر کپک زده مصرف شود. بهتر است اگر ناحیه کپک، سطحی است؛ سطح کپکزده و مقداری از اطراف آن را جدا و بعد پنیر را مصرف کنید. اما اگر میزان رشد کپکها به حدی است که بیش از ۵۰ درصد پنیر را آلوده کرده، تصمیم عاقلانه در مورد آن، عدم مصرف و دور ریختن پنیر است. قارچها و کپکها دارای اندامهای زایشی خاصی هستند که میتوانند به راحتی پراکنده شوند و محیطی گستردهتر از محدوده رشد خود را آلوده کنند.
چنانچه برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزابه پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده کردنپنیر، اندکی روغن روی رنده بمالید، به این ترتیبپنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شستهخواهد شد.
اگر میخواهید پنیر دیر فاسد شود همیشهآن را در ماست یا آب ماست بیندازید.
منبع : بیتوته