واسه شب یلدا خیلی مناسبه و خوشمزه
واسه شب یلدا خیلی مناسبه و خوشمزه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
هویج شسته و رنده وشده
۳ عدد
شکر
۳ لیوان
آب
۲ لیوان
پودر نارگیل
برای غلطاندن
فندق
۱ لیوان سر پر
طرز تهیه :هویج رنده شده رو همراه با آب و شکر میگذاریم روی حرارت تا بجوشد وقتی جوشید زیرش را کم میکنیم تا آرام آرام هویج بپزه و یک غلظت معجون مانندی بدست بیاورد این مراحل تقریبا یکی دو ساعت وقت می برد . بعد این مراحل معجون بدست آمده رو میریزیم توی غذاساز تا کاملا میکس شوند . بعد فندق های درسته را اضافه کرده هم میزنیم . کف یک سینی رو کاغذ روغنی میندازیم و موادها را روی آن میریزیم .با لیسک خیس کناره ها و روی آن را صاف میکنیم و ۱ شب میگذاریم در یخچال بماند .فردا روی آن پودر نارگیل می پاشیم و به کمک یک چاقوی خیس برش میزنیم و آن طرف دیگرش را هم پودر نارگیل میپاشیم و سروش میکنیم .
منبع : hedyebeshoma.blogfa.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق