چگونه سویا را خوش طعم کنیم؟
مجموعه: نکات مهم آشپزی
در ابتدا باید سویا را در داخل آبی که جوشیدهاست بریزید و بعد از مدتی آن را آبکش کنیم وبعد میتوانیم آن را با موادی نظیر زعفران فلفل ونمک خوش طعم کرده و تفت دهیم به این ترتیبمیتوانید در اکثر غذاها و خوراکها به جای گوشتاز سویا استفاده کنیم، زیرا هم یک پروتئین گیاهیو هم از نظر سلامتی حائز اهمیت است و هم از نظرهزینه مقرون به صرفه است.
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان