کیک میوه خشک
کیک میوه خشک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم:
آب
۱/۳ فنجان
شکر یا خاکه قند
۴/۳ فنجان +۱ قاشق غذاخوری
مخلوط میوه های خشک به دلخواه
۱ و ½ فنجان
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
۱ و ½ فنجان
بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده
۱۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲تا۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.
شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم.
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com