

کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد
کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.مواد مورد نیاز :
تخم مرغ
۳ عدد
شکر
۱ پیمانه
شیر
½ پیمانه
گلاب
¼ پیمانه
روغن مایع
¾ پیمانه
گل محمدی
¼ پیمانه
فندق خرد شده
½ پیمانه
آرد
۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر
۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک گل سرخ :ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت دهید.با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.منبع : seemorgh.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق