روغن داغ را در ظروف پلاستیکی نریزید!
مجموعه: نکات مهم آشپزی
بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغنهای جامد استفاده کرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغنها، موادی ایجاد میشود که موجب سخت شدن و تنگی عروق قلب میشود. دکتر جاکوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت: «بهترین و مناسب ترین روغن برای سرخ کردن، روغن مخصوص این کار است زیرا دیرتر به نقطه دود میرسد و مضرات آن نیز کمتر است. »
وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت : «در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز میگردد و موجب سمی شدن غذای در حال پخت می شود.»
رازهای آشپزی نکاتی درمورداستفاده مجددازروغن سرخ کردنیآموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسد