۷ روش طلایی برای مقابله با هکرها
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر
روش های جلوگیری از هک شدن
دستگاه هایی از قبیل تلویزیون ،توستر، مایکرو ویو و تمامی وسایلی که شما در محل کار و خانه تان از آن استفاده می کنید و به نوعی به اینترنت متصل هستند و مورد توجه ویژه هکر ها می باشند.
جالب است بدانید بسیاری از کاربران دستگاه های هوشمند که به دام هکرها افتاده اند عنوان کرده اند که آن ها را به صورت مخفیانه مورد ردیابی خود قرار داده اند.
در ادامه به ۷ کاری که شما را از حمله هکرها در امان نگه می دارند اشاره می کنیم.
۱- ایجاد کلمات عبور قوی و تغییر آن ها:
بهترین کلمات عبور که استفاده می کنید می تواند ترکیبی از عدد ، حروف و کاراکتر های خاص باشد ولی مهمتر از آن این است که از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری استفاده نکنید چرا که این کار مجالی برای هکرها ایجاد می کند که به راحتی به رمز عبور شما دست یابند.
نکته: اگر شما نگران فراموش کردن رمز عبور خود هستید و نمی توانید رمز عبور پیچیده ای تولید کنید می توانید با استفاده از سرویس LastPass یا ۱Password یک رمز عبور پیچیده ایجاد کنید تا مورد حمله هکر ها قرار نگیرید.
۲- با یک نواری روی دوربین لپ تاپ یا وب کم خود را بپوشانید:
هکرها می توانند با استفاده از یک نرم افزار مدیریت از راه دور از طریق دوربین لپ تاپ شما، آن را هک کرده و به فیلم های شخصی شما دسترسی پیدا کنند. شما می توانید با پوشاندن دریچه دوربین لپ تاپ خود از نفوذ هکرها جلوگیری کنید.
۳- غیر فعال کردن موقیت جغرافیایی گوشی هوشمند:
بسیاری از برنامه ها از شما درخواست می کنند تا موقعیت مکانی خود را اعلام کنید تا بتوانند خدمات بهتری به شما ارائه دهند. شما می توانید با رفتن به قسمت تنظیمات گوشی هوشمند خود دکمه نمایش موقعیت مکانی را غیر فعال کنید تا ورود هکرها جلوگیری کنید.
۴:به روز رسانی نرم افزار های خود:
از به روز رسانی نرم افزارهای نصب شده روی تلفن همراهتان اطمینان حاصل کنید چرا که با به روز رسانی نرم افزارهای مختلف اصلاحات امنیتی در آن صورت می گیرد که به این وسیله از نفوذ هرگونه هکر به سیستم جلوگیری می شود.
۵- غیرفعال کردن ردیابی تلویزیون ها:
بسیاری از تلویزیون های هوشمند به دلیل کنترل مکالمات و با استفاده از ویژگی کنترل صدا بارها مورد حمله هکر ها قرار گرفته اند.
۶-غیر فعال کردن ویژگی های تشخیص صدای گوشی هوشمند:
کاربران گوشی های هوشمند با سیستم عامل های اندروید و IOS می توانند ویژگی تشخیص صدا را غیر فعال کرده چرا که مانند تلویزیون های هوشمند هکرها از ویژگی کنترل صدا استفاده کرده و دستگاه گوشی همراه شما را هک می کنند.
۷- حذف اسپیکر اکوآمازون:
شما اگر از آن دسته افرادی هستید که از اسپیکر های اکو آمازون استفاده می کنید شانس خوبی دارید. این اسپیکر لوگاریتم صدای شما را ذخیره می کند با این حال شما می توانید با پاک کردن تاریخچه ضبط صدای خود از ورود هکرها جلوگیری کنید.
منبع:yjc.ir
چند گام بالاتربا این روش از هک شدن اینستاگرام جلوگیری کنیدترفند هایی برای جلوگیری از هک شدن وبلاگهفت روش برای جلوگیری از هک شدنپس از هک شدن چکار کنیم؟چگونه از هک شدن رمز عبور خود مطلع شویم؟