گل کلم برای حفظ میزان کلسترول مفید است
مجموعه: تغذیه سالم
گل کلم، سبزی هم خانواده، کلم برگ، کلم بروکلی و… است که بومی کشور مدیترانه شمال شرق می باشد که در حال حاضر دربیشتر کشورها کشت می شود. اگرچه گل کلم را می توان خام، پخته شده و یا به عنوان ترشی مصرف کرد اما این گل کلم خام است که بالاترین ارزش غذایی را دارد.دراین مطلب از سایت «ehow» به خواص این سبزی می پردازیم که خواندن آن می تواند مفید باشد.
▪ ماده ای به نام الیسین (allicin) موجود در گل کلم برای سلامت قلب و کاهش خطر سکته، معروف است.
▪ سلنیوم (selenium) و ویتامین c موجود در این گیاه سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.
▪ گل کلم برای حفظ میزان کلسترول مفید است.
▪ این گیاه که غنی از فولات است در بهبود رشد سلول ها و تکثیر آن نقش دارد.
▪ فیبر بالا در این گیاه سلامتی روده را بهبود می بخشد و حتی در پیش گیری از سرطان کمک می کند.
▪ به تازگی کشف شده است که گل کلم حاوی ماده ای به نام ایندول-۳- کاربینول (indole-۳-carbinol) می باشد که از سرطان سینه و سرطان های دیگر زنانه پیش گیری می کند.
▪ گل کلم خون و کبد را سم زدایی می کند.
▪ سلفورافان (sulforaphane) ماده موجود در این گیاه می تواند ماده شیمیایی سرطان زا را از بین ببرد و انتشار سلول های سرطانی حتی در مرحله آخر رشد آن ها را متوقف کند.
▪ فیتو کمیکل موجود در گل کلم در کاهش دادن خطر بعضی از سرطان های ارثی موثر است.
▪ ویتامین c موجود در آن که نوعی آنتی اکسیدان مهمی است، علاوه بر بهبود سریع تر زخم، از پیری پوست نیز پیش گیری می کند.
▪ مصرف گل کلم با زردچوبه می تواند درمان موثری برای پیش گیری و حتی مانع انتشار سرطان پروستات به وجود آمده، شود.
▪ گل کلم برای رفع اختلالات کلیه، مثانه، آسم، فشارخون بالا، آرتریت و یبوست نیز موثر است.
تغذیه و تناسب اندام خواص موم عسل۶ خوراک ضروی و مفید برای مردانآشنایی باخواص ۴ غذای چربی سوزاطلاعات تغذیه ای خودتان را محک بزنیدتوصیه های بهداشتی در ماه رمضانسبزیهای سرشار از زندگی کدامند؟