نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها
مجموعه: نکات مهم آشپزی
اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد
✅ اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
✅ رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ میکند.
✅ اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.
✅ اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آنرا محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربیها به دور پاکت جمع میشوند و میتوانید آنها رابردارید.
✅ برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
✅ برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
✅ خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
✅ نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی
راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
رازهای آشپزی از بخار ذرت بوداده دوری کنید!استفاده بهینه از ماستتوصیههای درباره زولبیا و بامیهروش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبزروشی برای راحت پوست کندن هویجشیوه صحیح سرخ کردن غذا