سوالاتی درباره آشپزی
مجموعه: نکات مهم آشپزی
این مطلب متعلق به شماست؛ شمایی که هنوز چند فوت مانده تا آشپز حرفه ای شوید.اگر مربا بیشازحد شیرین شود چهکار باید کرد؟باید از همان میوه، مربای کم شیرین یا بدون شکر درست کنید و با مربای شیرین مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کم کمی جوش بخورد.از بستنی سنتی میتوان در ژله بستنی استفاده کرد؟بهترین بستنی برای ژله بستنی وانیلی است. بستنی سنتی طعم ژله را از بین میبرد و به دلیل داشتن زعفران، طعم آن غالب میشود.
از پودر خامه برای نان خامهای استفاده کنید یا اینکه خامه را در آخرین مرحله پخت نان درست کنید
برای اینکه خامه داخل نان خامهای شل نشود چهکار باید کرد؟بهتر است از پودر خامه برای نان خامهای استفاده کنید یا اینکه خامه را در آخرین مرحله پخت نان درست کنید تا شل نشود.روش خشک کردن گوجهفرنگی را توضیح دهید.گوجهفرنگی سفت را حلقهحلقه کنید و روی آن سبزی معطر مثل آویشن و رز ماری بریزید. گوجهها را کنار هم در سینی فر بچینید و برای سه ساعت درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید. بعدازآن در محیط خشک بگذارید و روی آن کمی نمک دریا بریزید.اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چهکار باید کرد؟حتما قطر شیرینی زیاد است. شیرینیها یک اندازه مشخص دارند. اگر مواد لازم را درست اندازه بگیرید و از قالب درست استفاده کنید این اتفاق نمیافتد؛ اما اگر روی کیک برشته شود و داخل آن نپخته باشد، روی کیک را با فویل بپوشانید و بعد دوباره درون فر بگذارید.
هرقدر که میخواهید کبابتان ترش باشد میتوانید از رب انار بیشتری استفاده کنید
برای ترشی کبابترش از چه موادی باید استفاده کرد؟ترشی کبابترش از رب انار است. هرقدر که میخواهید کبابتان ترش باشد میتوانید از رب انار بیشتری استفاده کنید.چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم؟ادویه کیک باید با مواد خشک مثل آرد مخلوط شود.در تاس کباب چه زمانی باید به را اضافه کرد که له و شل نشود؟برای اینکه به در تاس کباب له نشود، بهتر است آن را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد.برای اینکه میگو در خورش سفت و خشک نشود چهکار باید کرد؟میگو اگر روی حرارت زیاد باشد سفت و خشک میشود. میگو را روی حرارت ملایم و بین ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا خشک نشود.
پخت برنج قهوهای آب کمتری میخواهد
روش پخت برنج قهوهای با برنج سفید فرق میکند؟پخت برنج قهوهای آب کمتری میخواهد. مثلاً اگر یک پیمانه برنج دارید باید یک و سهچهارم پیمانه آب داشته باشید. وقتی هم برنج درست شد، ده دقیقه بگذارید دمکنی روی آن باشد. اگر همان لحظه دمکنی را بردارید برنج خشک و سفت میشود.چند نکته آشپزی:- زمان سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری به خود جذب کند آن را به آرد گندم آغشته کنید و بعد در روغن سرخ کنید.- برای اینکه سوپ خوشمزهتری داشته باشید در پایان پخت، جعفری و گشنیز را اضافه کنید تا رنگ و طعمشان حفظ شده و مزه بهتری به سوپ بدهند.- اگر خورش کرفس یا قورمهسبزیتان شل شده، میتوانید یک قاشق غذاخوری سبوس برنج به آن اضافه کنید تا به خورش لعاب بدهد.- هیچوقت از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید. وقتی میخواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید. نمک، تازگی و طراوت کاهو را میگیرد و برگهای آن را سفت و محکم میکند.- برای اینکه سالادتان خوشطعمتر شود، یک حبه سیر را له کنید، قبل از آنکه سالاد را در ظرف سالادخوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد طعم و مزه سیر را به خود میگیرد اما خبری از سیر نیست.- برای پختن سبزی اول آب را جوش بیاورید و بعد سبزی را بریزید و فقط تا جایی آن را بپزید که نرم شود.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان