روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
مجموعه: نکات مهم آشپزی
مواد لازم برای رنگ صورتی:۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ
روش تهیه رنگ صورتی :مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
https://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gif
مواد لازم برای رنگ زرد :۱/۴ پیمانه آب۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
روش تهیه رنگ زرد :در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است ،فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
https://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gif
مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده۲ قاشق چای خوری آب
روش تهیه رنگ ارغوانی :مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
https://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gifhttps://4s3.ir/wp-content/uploads/2021/03/arrow-down.gif
مواد لازم برای رنگ سبز:۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده۳ قاشق غذاخوری آب
روش تهیه رنگ سبز :اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.
منبع : khanoomgol.com
رازهای آشپزی طرز تهیه آب لبو و پودر لبو