آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
مجموعه: نکات مهم آشپزی
پنیر پروولون :این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد. • پروولون شیرین • پروولون تند • پروولون دودی
این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن ۴۷۰۰ کالری وجود دارد، همچنین دارای ۴۵? چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.
پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی :فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازدیکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند) .پنیر فیلا فیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد. چنانچه این پنیر اشتباها فریزر گردد، معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد: کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کشدار شدن پنیر جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب سوختن پروتئین هاموارد مصرف :پنیر فیلا فیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود.توفو :توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاد و اصلا کلسترول نداره و چربی خوبی داره معمولا در رژیمها میگن که از توفو استفاده کنین چون خواص خیلی زیادی دارد و می شود برای صبحانه و برای سالاد ها ازش استفاده کرد .
انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها
منبع : chefgilda.com
رازهای آشپزی از بخار ذرت بوداده دوری کنید!استفاده بهینه از ماستتوصیههای درباره زولبیا و بامیهروش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبزروشی برای راحت پوست کندن هویجشیوه صحیح سرخ کردن غذا