نکات کدبانو گری
مجموعه: نکات مهم آشپزی
سیب زمینی با نمک
اگر مایلید یک سیبزمینی سرخ شده وخوشمزه و با نمک داشته باشید، قطعاتسیبزمینی را پس از سرخ شدن، داخل یک پاکت کاغذی تمیز بریزید و به آن نمک اضافهکنید. با اندکی تکان دادن پاکت، چربی اضافی بهکاغذ جذب شده و سیبزمینیها نمک را به خودخواهند گرفت.
قارچ تازه
برای آنکه قارچ شما هنگام نگهداری دریخچال، پلاسیده و کوچک نشود، هیچگاه آنها رادرون کیسههای پلاستیکی بدون منفذ قرارندهید، بلکه داخل پاکت کاغذی گذاشته و دریخچال نگهداری نمایید. کاغذ باعث خواهد شدکه قارچها نفس کشیده و در هوای مرطوبیخچال، تازه و شاداب بمانند.
نگهداری کاهو و کرفس
کاهو و کرفس را اگر داخل پاکت کاغذیگذاشته و درون یخچال قرار دهید، برای مدتبیشتری تروتازه خواهند ماند. کیسههایپلاستیکی برای نگهداری اینگونه سبزیجات جالبنیستند. توجه داشته باشید که برگهای خارجیکاهو یا کرفس را تا لحظه استفاده از آنها جدانکنید.
گرفتن چربی غذا
برای گرفتن چربی اضافی از غذا، دو پاکتکاغذی را با یک ورقه دستمال یا حوله کاغذیپوشانده و روی غذا بگذارید. برای این منظور روزنامه نیز موثر است.
منبع : farstak
رازهای آشپزی جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزیدانستنیهای لازم درباره رب گوجهفرنگینکات ریز و مفید خانه دارینکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزینکاتی برای تهیه سوپهانکاتی جالب راجع به پخت غذا برای حفظ ویتامینها