

چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟
مجموعه: چرا ، زیرا و چگونه
وقتی پوست سیب را می کنیم یا آن را می بریم آنزیمی به نام (پلی فنل اکسیداس) ازسلول ها ی آن آزاد می شود. هوا روی این آنزیم تاثیر می گزارد وسیب که پلی فنل نام داردعمل می کند. در نتیجه واکنش بین ای دو ماده سیب قهوه ای می شود.موز ، هلو و گیلاس هم پلی فنل اکسیداس دارند. اما مرکبات فاقد چنین ماده ای هستند. به همین دلیل وقتی پرتقال یا لیمو را می بریم قهوه ای نمی شوند.
منبع : gtalk
چند دقیقه با دانستنی هاخوراکی هایی در نقش خمیردندانسیب، ضد افسردگی استفواید دو سیب برای سلامتی خانمها !!هر روز سیب بخورید تا ۱۷ سال جوان شوید!