بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یک بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیکی پلیاتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای ۱۸- درجه سانتیگراد است.
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
نام فرآورده و شکل عرضه | شرایط نگهداری |
عمر ماندگاری |
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۳ روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا | برودت یخچال | ۵ روز |
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده | برودت یخچال | ۷ روز |
گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۹ ماه |
گوشت قرمز چرخکرده تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۲ روز |
گوشت قرمز چرخکرده منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۳ ماه |
گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۳ روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا | برودت یخچال | ۵ روز |
گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده | برودت یخچال | ۷ روز |
گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۱۲ماه |
ماهی شکم خالی تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۳ روز |
ماهی شکم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۶ ماه |
میگو تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۳ روز |
میگو منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۱۲ماه |
آلایش خوراکی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۲ روز |
آلایش خوراکی منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۴ ماه |
آلایش خوراکی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۲ روز |
آلایش خوراکی منجمد ، بستهبندی معمولی | برودت فریزر | ۳ ماه |
تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی | برودت یخچال | ۱ ماه |
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یک بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیکی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای ۱۸- درجه سانتیگراد است.
منبع:fdo.mui.ac.ir