● چند راه نگهداری پنیر
▪ برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن، کمی کره یا روغن بمالید.برای این منظور همچنین میتوانید دستمالتمیزی را که پرز پس ندهد به وسیله سرکه خیسکرده و به دور قالب پنیر بپیچید.
▪ اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ میشود.
▪ چنانچه پنیر را درون فویل آلومینیومیبپیچید، برای جلوگیری از خشک شدن آن موثراست.
▪ اگر پنیر را میان پارچهای که در سرکه انگورخیساندهاید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهدیافت و ضمنا مدت زیادتری تازه خواهد ماند.
▪ اگر پنیر شما نرم است و میخواهید سفتشود، آن را درون آب نمک جوشیده ولی سردشده بیندازید. هر چقدر مقدار نمک بیشتر باشدپنیر سفتتر میشود.
▪ برعکس اگر پنیر سفت است و میخواهیدنرم شود آن را درون آب جوشیده بدون نمکبیندازید.
▪ همچنین میتوانید پنیر سفت را دروندوغ، خیس کنید.
▪ به هیچ عنوان توصیه نمی شود که پنیر کپک زده مصرف شود. بهتر است اگر ناحیه کپک، سطحی است؛ سطح کپکزده و مقداری از اطراف آن را جدا و بعد پنیر را مصرف کنید. اما اگر میزان رشد کپکها به حدی است که بیش از ۵۰ درصد پنیر را آلوده کرده، تصمیم عاقلانه در مورد آن، عدم مصرف و دور ریختن پنیر است. قارچها و کپکها دارای اندامهای زایشی خاصی هستند که میتوانند به راحتی پراکنده شوند و محیطی گستردهتر از محدوده رشد خود را آلوده کنند.
▪ چنانچه برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزابه پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده کردنپنیر، اندکی روغن روی رنده بمالید، به این ترتیبپنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شستهخواهد شد.
▪ اگر میخواهید پنیر دیر فاسد شود همیشهآن را در ماست یا آب ماست بیندازید.
منبع : بیتوته