با رعایت برخی نکات زیر، نه تنها در تهیه غذا بلکه در پول شما نیز صرفه جویی می شود.
_ برای هر بار شیشه کوچکی از روغن زیتون را استفاده کنید زیرا روغن زیتون باز شده در کمتر از ۳ ماه فاسد می شود. این امر حتی در مورد شیشه هایی که روی آن نوشته است که عمر طولانی دارد صدق می کند. روغن زیتون تازه باید بوی زیتون سبز و رسیده بدهد و دارای کمی طعم تند باشد.
_ شیشه کره بادام زمینی را وارونه قرار دهید، تا روغن با کره بادام زمینی خوب مخلوط شود.
_ برای این که شکر گلوله نشود، یک تکه نان یا برش سیب به آن اضافه کنید تا با جذب رطوبت مانع گلوله شدن شکر شود.
_ سس مایونز را در کشوهای در یخچال قرار دهید، تا ۲ – ۳ ماه بیشتر از تاریخ انقضا بماند. قرار دادن این سس در داخل طبقات یخچال باعث سرد شدن و جدا شدن روغن از ماده اصلی می شود.
_ آرد سبوس دار دارای میزان زیادی روغن است و امکان فاسد شدن آن بالاست بنابراین آن را در یخچال قرار دهید تا ماندگاری آن تا ۶ ماه بیشتر شود. آرد سفید در صورتی که آن را در ظرف دردار قرار دهید به مدت یک سال در کابینت سالم می ماند.
_ سس سویا، هنگامی که تازه است، قهوه ای متمایل به قرمز است.
_ ادویه قرمز مانند پاپریکا، پودر فلفل و… را در یخچال قرار دهید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند و رنگ خود را حفظ کند.
منبع : khorasannews.com