این نرم افزار به درخواست کاربران بر روی سایت قرار گرفته و به صورت تست نشده است، لذا مسئولیت دانلود آن بر عهده کاربر است. چنانچه این نرم افزار را تست نموده و از صحت عملکرد آن اطمینان حاصل کردید به ما اطلاع دهید.
در شرایط امروزی کسب و کارهای IT، میزان موفقیت برنامه های (اپلیکیشن های) آن ها به طور افزاینده ای با نوآوری و میزان خدماتی که ارائه می دهند در هم تنیده شده است بنابراین بسیار حائز اهمیت است که زیر ساخت IT ای که اپلیکیشن ها را پشتیبانی می کند، عملکرد بالایی داشته و دائماً در دسترس باشد. نرم افزار CA Spectrum قابلیت های پیشرفته ای ارائه می دهد که امکان مدیریت زیرساخت پیچیده و پویای آی تی سازمان شما -که شامل محیط های فیزیکی، مجازی، ابری و مجازی سازی شبکه است- را فراهم می کند. این نرم افزار می تواند به عنوان ابزاری حرفه ای برای بررسی، کشف، بهینه سازی و بهبود زیرساخت هر سازمان و سرویس ها/خدمات در حال اجرا بر روی آن شبکه بکار رود و امکاناتی از قبیل کشف خودکار شبکه، تجزیه و تحلیل اثرات، مدیریت سطح خدمات و مدیریت تغییر پیکربندی خودکار را فراهم می کند. CA Spectrum یک پلتفرم واحد است که امکاناتی برای مدیریت تغییرات، ایزولاسیون نواقص و همچنین آنالیز و ریشه یابی را در اختیار کاربران قرار می دهد تا پیگیری، مدیریت و بهینه سازی زیرساخت آی تی سازمان و سرویس های در حال اجرا بر روی آن، ممکن باشند.
CA Spectrum (یا همان CA Spectrum Infrastructure Manager) یک نرم افزار مدیریت زیرساخت شبکه است که انجام اموری مانند مدلسازی شبکه های محلی، گسترده، وایرلس، شبکه های فیزیکی و یا مجازی را برای کاربرانش میسر نموده است. CA Spectrum قادر به شناسایی خودکار تمام عناصر/موجودیت های شبکه و ایجاد یک نقشه/توپولوژی از شبکه است که نمایش تمام عناصر شبکه، به پایین پورت فیزیکی و منطقی است و هنگامی که سازمانی خواهان افزایش میزان دسترس پذیری و عملکرد محیط شبکه ی پیچیده و پویای خود می باشد، CA Spectrum با ارائه ویژگی هایی مانند مقیاس پذیری و قابل رویت بودن شبکه که برای در حال اجرا نگه داشتن آن به صورت بهینه و در عین حال با صرف حداقل تلاش و هزینه مورد نیاز است، هزینه های نگهداری و نظارت بر شبکه را کاهش می دهد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار CA Spectrum:
– فراهم نمودن امکان کشف، مدلسازی، نظارت و مدیریت ارتباطات بین زیر ساخت ها و سرویس های مختلف آی تی
– تشخیص هوشمند خطا
– بصری سازی روابط برای مدیریت راحت تر تغییرات در زیرساخت ها و سرویس ها
– کاهش هزینه ها
– بهبود میزان دسترس پذیری سرویس های آی تی
– ساده سازی مدیریت زیرساخت های سازمان
– ایزوله کردن نقص ها
– مدلسازی شبکه های محلی، گسترده، وایرلس، شبکه های فیزیکی و یا مجازی
– شناسایی خودکار تمام عناصر/موجودیت های شبکه و ایجاد یک نقشه/توپولوژی از شبکه
– تجزیه و تحلیل زیرساخت های فیزیکی، مجازی و ابری
– و …