طرز تهیه لقمه های قارچ
طرز تهیه لقمه های قارچ
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه لقمه های قارچ
مواد لازم برای لقمه های قارچ :
قارچ درشت
۲۴ عدد
لیموترش
نصف عدد
نان سفید برشی
۳ ورقه
سینهی مرغ پخته و ریز خرد کرده
۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده
۱ عدد
جعفری خرد کرده
۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده
۲ قاشق سوپخوری
خامه
۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن زیتون
به میزان لازم
طرز تهیه لقمه های قارچ :
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایهی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.
سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.
اکنون خرده های نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایهی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.
نکته برای تهیه لقمه های قارچ :
در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید