

پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون
پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون
مجموعه: آموزش انواع غذاها
پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده
مواد لازم برای پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده :
برنج
۳ پیمانه
رشته پلویی
۱ پیمانه
گوشت بوقلمون
چند تکه
پیاز
۱ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل و زعفران
به مقدار لازم
زرشک
مقداری
رب
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پلو با ته دیگ رشته و بوقلمون ریش شده :
ابتدا پیاز را رنده یا ریز خرد کنید داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید پیاز و زردچوبه، نمک و فلفل را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود بعد گوشت بوقلمون را اضافه کنید سپس یک لیوان آب اضافه کنید حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بپزد بعد از پخت کافی گوشت را ریش ریش کنید و با پیاز و کمی رب و زعفران دم کرده همه را سرخ کنید و در آخر هم زرشک را اضافه کنید.
از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کرده و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید.
برای ته دیگ یک پیمانه رشته را جداگانه داخل کمی آب ۵ دقیقه حرارت بدهید کمی که نرم شد کف قابلمه را کمی روغن بریزید مثل ته دیگ بریزید و دو قاشق زعفران روی آن بریزید بعد برنج را روی ته دیگ بریزید حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسه