طرز تهیه کیک لبو
طرز تهیه کیک لبو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک لبو
مواد لازم برای کیک لبو :
لبو
۳۰۰ گرم
پودر هل
دو قاشق چایخوری
وانیل
یک دوم قاشق چایخوری
کره
۲۰۰ گرم
شکر
۲۷۵ گرم
آرد
۳۵۰ گرم
تخم مرغ
چهار عدد
بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری
روش تهیه کیک لبو :
ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود ۳۰ ثانیه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
این مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی