طرز تهیه دسر کنافه
طرز تهیه دسر کنافه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه دسر کنافه
دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی “کونفه” و در زبان عربی همان “کنافه” نامیده می شود. این دسر خوشمزه متعلق به کشورهای منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه ای است، می ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر کنافه :
رشته کاداییف
۵۰۰ گرم
کره
۲۰۰ گرم
پنیر لبنه یا بز
۵۰۰ گرم
مواد لازم برای شربت کنافه :
شکر
۳۰۰ گرم
آب
۳۰۰ میلی لیتر
آبلیمو تازه
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
گلاب یا عرق بهار نارنج
به مقدار لازم
پودر پسته
۷۰ گرم
طرز تهیه دسر کنافه :
فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
رشته های کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس کره آب شده را اضافه کنید به طوری که تمام رشته ها به کره آغشته شوند.
یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید.
نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.
پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشته های کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشته های کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.
دسر را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین کنید.
منبع : kalleh.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی