طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب عید نوروز
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب نوروز
مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی :
* آرد
۷۵ گرم
بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو
یک قاشق غذاخوری
کره
۱۳ گرم
عسل
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
شیر
حداکثر چند قاشق (در صورت نیاز)
* آرد ۷۵ گرم ( اگر چسبناک بود تا ۵ گرم دیگر آرد اضافه شود)
طرز تهیه شیرینی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه بگذارید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی رولت گل سرخ