

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی
مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :
آرد
۳ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
شیر یا ماست
۱ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
روغن مایع
۲/۳ پیمانه
تخم خرفه
۲ قاشق غذاخوری
وانیل
۱/۸ قاشق چایخوی
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ
۳ قاشق غذاخوری
گلاب
۲ قاشق غذاخوری
نمک
۱ پنس
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی