

طرز تهیه پاناکوتای خرما
طرز تهیه پاناکوتای خرما
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه پاناکوتای خرما
این دسر که با خرما تهیه می شود ، بسیار خوشمزه و لطیف است و ارزش درست کردن را دارد.
مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما
۱۷ عدد
شیر
۳۰۰ میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه)
عسل
۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده
۷۰ گرم
خامه صبحانه
۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین
۱ قاشق سوپخوری
وانیلین
یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین
به میزان لازم
مراحل تهیه پاناکوتای خرما :
هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
اینک پاناکوتای خرما را در ۱۲ قالب به گنجایش ۶۰ میلی لیتر بریزید و دست کم ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی میکادو مخصوص عیدرشته خوشکار، شیرینی گیلانیشکلات گردویی اتریشیشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقطرز تهیه حلوا مجلسی