طرز تهیه تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان
طرز تهیه تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان
تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.
مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای ۴ نفر :
خرما
۲۰۰ گرم
گردو
۱۰۰ گرم
شیر عسلی غلیظ
یک بسته
بیسکوئیت دایجستیو
۱۵ عدد
کره
۱۰۰ گرم
شکر
۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
بیسکوییتها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییتهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.
مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
در این زمان خرماها را از وسط نصف و هستههای آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوهای روشن بگیرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.
مرحله ریختن شیر عسلی روی تارت خرما و گردو
منبع : salamatnews.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی