طرز تهیه بیسکویت دکمه ای
طرز تهیه بیسکویت دکمه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه بیسکویت دکمه ای
مواد لازم برای بیسکویت دکمه ای :
کره
۱۲۵ گرم
پودر قند
۷۵ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
آرد
به میزانی که خمیر به دست نچسبد
رنگ خوراکی دلخواه از هر کدام
۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه بیسکویت دکمه ای :
کره و پودرقند را با همزن زده تا سفید و پوک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم در آخر آرد و بکینگ پودر را الک کرده آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
از خمیر برداشته رنگ مورد نظر را اضافه کرده با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم با یک وسیله به شکل دایره می زنیم دوباره داخل آن را با یک دایره کوچکتر فقط شکل می دهیم و سوراخ های آن را با خلال دندان ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید چرب کنید تا زیر بیسکویتتان اصلا تغییر رنگ ندهد. و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی