طرز تهیه کوکی جو و میوههای خشک
طرز تهیه کوکی جو و میوههای خشک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کوکی جو و میوههای خشک را به علت داشتن جو دوسر با خاصیت فراوان در وعده صبحانه میل کنید
برای صبحانه بسیار خوب است که جو دوسر میل کنید. این ماده غذایی خواص بسیار زیادی دارد و برای لذت بردن از طعم آن، ما کلوچه میوهای جو را برایتان آموزش دادهایم.مواد لازم برای ۴۸ عدد کوکی جو و میوه های خشک :
جو دوسر پرک
۲ پیمانه
کره آب شده
نصف پیمانه
شکر قهوهای
۱٫۵ پیمانه
جوش شیرین
¾ قاشق چایخوری
نمک
¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل فرنگی
¼ قاشق چایخوری
ماست معمولی
۱۷۰ گرم
تخممرغ هم زده
دو عدد
وانیل
یک قاشق چایخوری
آرد کامل
۲ و ¼ پیمانه
زردآلوی خشک
¼ پیمانه
کشمش بیدانه
¼ پیمانه
گردوی خرد شده
¼ پیمانه
روغن
برای چرب کردن
طرز تهیه کوکی جو و میوه های خشک :
فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. جوها را درون سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا برشته شوند، آنها را بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی هم روی آن قرار دهید. سینی را کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس شکر قهوهای، شکر سفید، نمک، جوششیرین و پودر فلفل فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ماست، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با همزن برقی و سپس با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله، جودوسر، زردآلو، کشمش بیدانه، گردو و باقیمانده آرد را اضافه کنید. با قاشق از مایه روی سینی فر بچینید. بین آنها فاصله دهید زیرا با حرارت باز میشوند و اگر نزدیک باشند، به هم خواهند چسبید.
شیرینیها را ۹ تا ۱۱ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
منبع : talab.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید