طرز تهیه کیک لیمو با تخم خرفه
طرز تهیه کیک لیمو با تخم خرفه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم کیک :
شیر
نصف پیمانه
شکر
۱/۵ پیمانه
ماست
نصف پیمانه
تخم خرفه
۲ قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو
۱ قاشق سوپخوری
نمک و وانیل
۸/۱ قاشق چایخوری
کره
۲۵۰ گرم
آرد
۴۵۰ گرم
تخم مرغ
۴ عدد
بیکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری
خامه
۱۰۰ گرم
مواد لازم شهد کیک :
آب
نصف پیمانه
شکر
۱ پیمانه
عسل
۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک :شیر و تخمخرفه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم. کره و شکر را پنج دقیقه زده و تخممرغها را دانهدانه میافزاییم. ماست و خامه را مخلوط کرده، به کره و شکر اضافه میکنیم. در آخر شیر و مواد خشک را اضافه کرده، در سینی فر ۳۵×۲۵ سانتیمتری چرب شده، ریخته و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم. سپس از فر خارج کرده و روی کیک داغ، شربت سرد را ریخته و برش میزنیم.طرز تهیه شهد کیک :همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم، پس از این که شکر حل شد، اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود.منبع : wiki.5040.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید