

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی : ۲۰ دقیقهپخت : ۴۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد
۲۲۰ گرم
شیر ولرم
۶۰ میلی لیتر
کره
۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای
۱۸۰ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
روغن مایع
۴۰ میلی لیتر
وانیل
به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام ۲ قطره )
دارچین
۱ قاشق چای خوری
هل
۱٫۲ قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده
به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی
به میزان لازم
پودر بادام
۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا
۱٫۲ قاشق چای خوری
پسته
به میزان لازم
پودر هل و دارچین
به میزان لازم
میوه یوهانس بر
به میزان لازم
شکر
برای تزیین
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :کره و شکر (من از شکر قهو ه اى استفاده کردم) را خوب زدم تا یکدست شد.بعد یک عدد تخم مرغ اضافه کردم و خوب زدم.دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یک قاشق جایخورى دارچین،نصف قاشق چایخورى هل، کمى جوز هندى رنده شده و کمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه کردم و خوب هم زدم.سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم. روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ۴٠ دقیقه قرار دادم.
بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی