مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا
مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم:
آب انار خالص
یک لیوان
پودر نشاسته
۲ قاشق غذاخوری
شکر
به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو
مقداری
طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.
منبع : mitra-marjanblog.mihanblog.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید