

کیک شکلاتی گرم
کیک شکلاتی گرم
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی: ۱۵ دقیقهمدت انتظار: ۳۰ دقیقهمجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۸ نفر
مارشمالو
۱/۲ فنجان
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل
۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ
۱
عدد
تخم مرغ
۴ عدد (بزرگ)
شکلات (خرد شده)
۲۸۵ گرم
شکر
۱۱۵ گرم
کره
۸ قاشق غذاخوری
آرد
۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:فر رو روی ۱۹۰ درجه
سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.۸ فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.شکلات و کره رو به روش بن
ماری ذوب میکنیم و بمدت ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا ۵ دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.آرد
رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت ۱۳ تا ۱۷ دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج
کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا ۲ تا ۴ دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.نکته :اگر به مارشمالوی آماده دسترسی ندارید، میتونید از لینک زیر طرز تهیه مارشمالو رو ببینید:
طرز تهیه مارشمالو
منبع : sooran.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق