طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم خمیر کیک :
کراکر سبوس دار گندم
سه فنجان
کره آب شده
نصف فنجان
طرز تهیه :فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .مواد داخل کیک :
پنیر خامه ای
۸۰۰ گرم
شکر
یک فنجان
وانیل
یک قاشق چای خوری
تخم مرغ
۴ عدد
آرد
یک چهارم فنجان
دارچین
۳ قاشق چای خوری
آب سیب
یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده
۱۴ برش
طرز تهیه :در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید
منبع : sooran.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی