شیرینی مثلثی برای عید فطر
شیرینی مثلثی برای عید فطر
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این شیرینی های کوچک بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند.مواد لازم:
آرد
۹۰-۱۰۰ گرم
کره
۵۰ گرم
پودر قند
۳۰ گرم
زرده تخم مرغ
۱ عدد
نمک
یک پنس
وانیل
نصف ق م
رنگ خوراکی
مقداری
( یک پیمانه آرد = ۱۲۵ گرم ) ( یک پیمانه پودر قند = ۱۲۵ گرم )مواد لازم برای مغزی شیرینی :
کره
۵۰ گرم
شکلات تخته ای قهوه ای
۱۰۰ گرم
گردو
۵۰ گرم
طرز تهیه :آرد – نمک – وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه .
بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم .
خمیر شیرینی رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم ( اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین ) .نکته خیلی مهم : این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .
سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود ۵ سانت اونو قالب می زنیم .
برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه.
بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم . ( مقدار گردو رو با توجه به ذائقه خودتون می تونید کمتر یا بیشتر کنید )
به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم.نکته : درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه.
سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم .
یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم .سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم .
بعد روش مروارید نقره ای می ذاریم.نکته : بجای مروارید می تونید از رویال آیسینگ هم استفاده کنید (البته بعد از پخت ) .
اگه از مکروفر استفاده می کنید : ابتدا با دستور کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،بعد دوباره کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان ۱۵ دقیقه .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل گرم کنید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه
نکته : مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .
منبع : baharsite.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقاطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرمافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت شیرینی بژیحلوا شیر خشک