

طرز تهیه کیک گلابی
طرز تهیه کیک گلابی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد اولیه :
گلابی
پنج عدد
تخم مرغ
سه عدد
کره
۱۰۰ گرم
شکر
۱/۴ پیمانه
بادام آسیاب شده
یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک)
یک پیمانه
آرد سفید
نصف پیمانه
رنده پوست لیمو
یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
آبلیمو
یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و زردهها را با کره و شکر مخلوط میکنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
منبع : sooran.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژی شیرینی بدون پختطرز تهیه شیرینی کاکا شیرینی نارنجکیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوای مجلسی