احمدینژاد کم بود؛ کتاب خاطراتش هم آمد!
احمدینژاد کم بود؛ کتاب خاطراتش هم آمد!
مجموعه: اخبار سیاسی و اجتماعی
تاریخ انتشار : سه شنبه, ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ ۰۷:۵۷
احمدینژاد هنرهای زیادی دارد که از جمله آنها حضور همیشگی در صحنه است. روزی دست مشایی را بلند میکند و روز دیگر فیلم دیدار با مرتضوی را منتشر میکند.
او همیشه سوژه برای مطرح کردن خودش دارد که آخرین ابتکار او انتشار کتاب «ناگفتههای احمدینژاد» است که گویی همانند بسیاری از رفتارهایش محتوای افشاگرانه دارد و شاید دومین کتاب با این محتوا است که با چنین محتوایی منتشر شد. کتاب نخست برای محمد سرافراز رئیس پیشین سازمان صداوسیما بود با عنوان «روایت یک استعفا؛ ۲۴ سال مدیریت در رسانه ملی» منتشر شد. سرافراز در این کتاب به موضوعاتی مانند «اشتراک نظر سیاسی با لاریجانی»، «اختلاف نظر با ضرغامی»، «تشکیل تیم تولید از سوی رحیمپور ازغدی» اشاره کرده است که اگر احمدینژاد هم چنین محتوایی را مدنظر داشت، تعداد صفحات حقیقی و مجازی این کتاب بسیار زیاد است.
بمب خبری یا سوژه تکراری؟
برخی سایتهای خبری در ۲۹ دی ماه چنین نوشتند: «در حالی که کانال تلگرامی حامیان محمود احمدینژاد عصر شنبه خبر از انتشار یک بمب خبری! در راس ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه داده بود، طبق وعده در همان ساعت و دقیقه! بمب خود را ترکاند و خبر داد که کتاب «ناگفتههای احمدینژاد» به زودی منتشر میشود! کانال دولت بهار نوشت: کتاب مصاحبه بیپرده و مفصل محمدرضا تقویفرد با دکتر محمود احمدینژاد، حاوی بخشی از ناگفتههای دوران ۸ سال ریاست جمهوری طی سالهای ۸۴ تا ۹۲ است که برای نخستین بار منتشر میشود.
انتشار خبر آماده شدن کتاب «ناگفتههای احمدینژاد» که شنبه شب از سوی کانال نزدیک به او منتشر شده، نگرانی بخشی از حامیان سابق او را برانگیخت. انصافنیوز نوشت؛ علی قلهکی فعال رسانهای اصولگرا درباره خبر کتاب احمدینژاد در یادداشتی با عنوان «بازی مجدد احمدینژاد در دقیقه ۹۰ انتخابات!» در کانال تلگرامی خود نوشت: یادتان میآید روزهای منتهی به بهار۹۶ را؟ زمانی که هرچه جلو میرفتیم هیجان ناشی از انتخابات۹۶ بالاتر میرفت و دولت بهواسطه عملکرد ضعیف اقتصادی زیرِفشار سنگین افکار عمومی بود ولی ناگهان احمدینژاد با کنفرانس مطبوعاتی و سفرهای استانی، تا توانست فضا را دوقطبی کرد و روحانی را در پروژه رقیبهراسی کمک داد تا بِبَرد.
این روزها درحالی که کمی بیشتر از یک ماه به انتخابات مجلس باقی مانده، ناگهان کتاب ناگفتههای احمدینژاد از سالهای ۸۴تا۹۲ آماده انتشار شده! طبیعتا این کتاب اگر به ضرر دولت باشد مجوز چاپ نمیگیرد، پس در هر صورت چه نسخه مکتوب و چه نسخه اینترنتی به نفع روحانی تمام میشود. کتاب احمدینژاد که کانال تلگرامی او از آن به عنوان بمب خبری یاد کرد (که احتمالا چیزی شبیه به خاطرات سرافراز است) قطعا در پازل دوقطبی شدن فضا و بهنفع رقیب تمام میشود. اگر نیت احمدینژاد بیان واقعیات به قصد اصلاح امور باشد، میتوانست زمان دیگری را برای انتشار این کتاب انتخاب کند ولی گویا هدفش چیز دیگری است. ممنون از احمدینژاد که سعی میکند همیشه نقش یار ۱۲ دولت را بازی کند!»
کتاب سال ۹۲ چه شد؟
گفتنی است یکبار دیگر در سال ۹۲ خبر انتشار خاطرات احمدینژاد منتشر شد و کیهان چنین نوشت: «کتاب خاطرات دوران ریاست جمهوری محمود احمدینژاد منتشر خواهد شد. مرکز اسناد انقلاب اسلامی جمعآوری خاطرات و انتشار این کتاب را برعهده گرفته است. در همین ارتباط روحا… حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی و مشاور سیاسی احمدینژاد در دولت نهم در گفتوگو با فارس، درباره حضور احمدینژاد در مرکز اسناد گفت: با توجه به این که بنده حدود یک ماه قبل در ساختمان ولنجک به دیدن احمدینژاد رفته بودم، او نیز با حضور در مرکز اسناد، به بازدید ما آمد. وی درباره مباحث مطرح شده در این دیدار افزود: بحث ما سیاسی نبود بلکه درباره چگونگی، زمان گرفتن و دریافت خاطرات رئیسجمهور سابق کشورمان برنامهریزی شد و مرکز اسناد، این کار را انجام خواهد داد. رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره اینکه برخی به دلیل دیدار شما و احمدینژاد، جبهه پایداری را متهم به ارتباط با احمدینژاد میکنند، توضیح داد: ربطی بین جبهه پایداری و آقای احمدینژاد نبوده است و من شخصا به خاطر رفاقت با وی، به دیدن او رفتم.»
آرمان ملی/ یاسمین طالقانی