چند تصویر زمینه برای چند نمایشگر
مجموعه: ترفندهای کامپیوتری
چند تصویر زمینه برای چند نمایشگر
اغلب برنامهنویسها یا افرادی که با میکس فایلهای صوتی و تصویری سر و کار دارند بهجای یک نمایشگر از چند نمایشگر استفاده میکنند.
اگر شما نیز جزو این دسته از کاربران باشید ممکن است بخواهید برای هریک از نمایشگرها یک تصویر زمینه مجزا انتخاب کنید.
به عبارت دیگر همانطور که میدانید بهطور پیشفرض هنگامی که تصویری برای یکی از نمایشگرها انتخاب میشود در دیگر نمایشگرها نیز نمایش داده میشود، اما ترفندی ساده (به همراه یک ترفند پیچیدهتر) برای مدیریت تصویر زمینه هر نمایشگر بهصورت مجزا وجود دارد که به شما این امکان را میدهد تا بهعنوان مثال چنانچه از دو یا سه نمایشگر استفاده میکنید، دو یا سه تصویر مجزا را بهعنوان تصویر زمینه برای هرکدام درنظر بگیرید.
اگر دوست دارید اجرای این ترفند در ویندوز ۱۰ را آزمایش کنید با ما همراه شوید:
ترفند ساده: استفاده از فایل اکسپلورر
یک پنجره فایل اکسپلورر باز کرده و به پوشه حاوی تصاویر موردنظر مراجعه کنید.
باتوجه به تعداد نمایشگرهای خود تصاویر موردنظر را با فشار کلید Ctrl و کلیک روی هر تصویر به حالت انتخاب درآورید.
ممکن است بخواهید یکی از تصاویر بهعنوان تصویر زمینه نمایشگر اصلی شما قرار داده شود. در این صورت روی تصویر موردنظر کلیک راست کرده و Set as desktop background را فشار دهید.
تصویری که روی آن کلیک راست کردهاید، بهعنوان تصویر زمینه نمایشگر اصلی (Primary) و دیگر تصاویر بهعنوان تصاویر دیگر نمایشگرها اختصاص مییابد.
ترفند پیچیده: استفاده از خط فرمان
در این روش برای دسترسی به قابلیت اختصاص تصاویر زمینه مجزا برای هر نمایشگر با حق انتخاب در تصویر، کافی است کلیدهای Win+R را فشار دهید و فرمان زیر را در پنجره موردنظر وارد کرده و کلید اینتر را بزنید:
control /name Microsoft.Personalization /
page pageWallpaper
همانطور که مشاهده میکنید صفحه کلاسیک انتخاب تصویر زمینه نمایشگر برای شما نمایش داده میشود. روی گزینه Browse کلیک کرده و پوشه حاوی تصاویر موردنظرتان را فراخوانی کنید.
بهطور پیشفرض همه تصاویر موجود در پوشه به حالت انتخاب درخواهند آمد. آنها را از حالت انتخاب خارج کرده و روی هریک از تصاویر موردنظر کلیک راست ماوس را فشار داده و با انتخاب گزینه Set For Monitor که با شماره نمایشگر همراه است، تصاویر را به نمایشگرهای موردنظر اختصاص دهید.
در پایان با کلیک روی Save Changes تغییرات را ذخیره کنید.
منبع:jamejamonline.ir
چند گام بالاترآیا همیشه Restart کردن سیستم لازم است؟افزایش کارایی ویندوزبااستفاده ازسرویسها افزودن ControlPanel به راست کلیک دسکتاپجستجو و پاک نمودن اتوماتیک فولدرهای خالیخش گیری سی دی با خمیر دندان!!دسترسی سریع به فایل های پرکاربرد درآفیس