سرخ کردن غذا با کمترین روغن
مجموعه: نکات مهم آشپزی
هنگامی که یک غذای سرخ شده سالم و عالی را مزه میکنیم، اولین چیزی که به زبان میآوریم این است: «اصلا چرب نیست!»
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم میتواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گه گاهی خورده شود.روغن را تمیز نگه داریددر صورت وجود ته ماندههای غذا در روغن، سریع میسوزد.این امر باعث بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن میشود، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنیدغلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد میکند. اما اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود باعث جذب روغن بیشتری میشود. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده شود، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد باعث جذب روغن خواهد شد. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش میدهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمیشود اما افزودن کمی نوشیدنیهای گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن میشود.دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شوددر صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.منبع : khorasannews.com
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان