شناخت عناوین و اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی
مجموعه: نکات مهم آشپزی
با توجه به درخواست بسیاری از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین المللی در حرفه آشپزی و شیرینی پزی مطالب آمده در ذیل به این موضوع اختصاص دارد.
آشنایی با عناوین و اصطلاحات آشپزی و شیرینی پزی
golden Passion Fruit
نوعی میوه است که انواع گوناگونی دارد و این نوع آن پشِن فروت طلائی است.
golden syrup
شربت طلائی رنگیست که در کاخانه تهیه میشود و در صنعت قنادی کاربرد دارد.
goolab jamoon
گلاب جامون نوعی شیرینی هندی است که پس از سرخ کردن در شربت غوطهور میشود.
gooseberry
نوعی میوه بوته ایست که از خانواده توت می باشد.
Gorgonzola
نوعی پنیر نرم ایتالیائی است که از شیر پاستوریزه گاو تهیه می شود.
Gouda
نوعی پنیر نیمه سخت با طعم ملایم است که از شیر گاو تهیه می شود.
این پنیر پس از گذشت یک سال از تاریخ ساختش، بسیار خوش طعمتر میشود و رنگش نیز تیره تر خواهد شد.
goulash
گولاش نوعی خوراک معروف در مجارستان است که از گوشت گوساله و سبزیجات تهیه می شود.
Graham bread
نانی که از آرد کامل گندم تهیه شده است.
آشنایی با عناوین و اصطلاحات آشپزی بین المللی
Graham flour
آرد کامل گندم است که از سوی کارشناس تغذیه به نام سیلوستر گرامام در اوایل قرن نوزدهم میلادی معرفی شده و امروزه از آن برای تهیه انواع نان و کراکر استفاده می شود و بطور کلی مواد غذایی که از این نوع آرد تهیه میشود، گراهام نامیده می شود.
grain
به دانه غلات خوراکی مثل گندم، برنج، ذرت، جو و جوی دوسر گفته می شود که هم به صورت آسیاب شده و هم دانه آنها به شکل خرد شده، پرک و یا نیمه پخته به فروش می رسد.
gram flour
به آرد نخودچی گفته می شود.
granola
گرانولا به مخلوط پخته و برشته شده غلاتی چون جو پرک، گندم، مغز دانهها، سبوس گندم، کشمش، نارگیل و امثال اینها گفته میشود که معمولا در وعده صبحانه همراه با شیر، ماست و میوه میل می شود.
granulated sugar
شکر سفید تصفیه شده است.
grape
انگور
grapefruit
گریپ فروت میوه ای از خانواده مرکبات است.
grapeseed oil
روغن هسته انگور
grate to
رنده کردن مواد غذایی چون هویج، پنیر، سیب، جوز و غیره است.
آشنایی با عناوین و اصطلاحات شیرینی پزی بین المللی
منبع : shooroshirin.ir