شیرینی بژی
شیرینی بژی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
شیر
۱ پیمانه
روغن حیوانی
یک سوم پیمانه
رازیانه یا زیره
۲ قاشق غذا خوری
شکر
نصف پیمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک)
۴ پیمانه
پکینگ پودر
۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده
۱ قاشق غذا خوری
روغن
برای سرخ کردن
طرز تهیه :
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
منبع : groohashpazi
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارنجکیطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی رولت گل سرخشیرینی عید(شیرینی کشمشی،قطاب)