

شیرینی ساق عروس
شیرینی ساق عروس
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم:
آرد
۱/۵ پیمانه
زرده تخم مرغ
۱ عدد
روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری
شیر
یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ
۱ عدد
مواد داخل ساق عروس:
پودر قند
یک دوم پیمانه
پودر بادام
یک پیمانه
هل
۱ قاشق چای خوری
گلاب
۲ قاشق غذاخوری
شربت بار
به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.
خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.
یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
منبع:dastpokht.ir
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کره ای با ژلهطرز تهیه شیرینی والوانشیرینی مرباییطرزتهیه شیرینی قلب بادامی