

طرز تهیه بیسکویت جو پرک
طرز تهیه بیسکویت جو پرک
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با درست کردن این بیسکویت از خوردن یک تغذیه سالم و خوشمزه لذت ببرید .آماده سازی : ۲۵ دقیقه پخت : ۱۵ دقیقه مواد لازم :
کره نرم کرده
۲۰۰ گرم
تخم مرغ
۲ عدد
آرد
۲ پیمانه
جو پرک
۲ پیمانه
شکر قهوه ای
۱ پیمانه
شیره
۲ قاشق غذا خوری
وانیل
۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی برای تزئین
به میزان لازم
طرز تهیه :ابتدا کره و شکر را خوب بزنید تخم مرغ و وانیل را مخلوط و به کره و شکر اضافه و خوب هم بزنید تا کرمی شود.الان مواد خشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده و جوپرک آسیاب شده را مخلوط و بعد به مواد بالا اضافه کنید. مدت ۱۵دقیقه کنار بگذارید.خمیر را با وردنه باز و قالب بزنید یا بصورت توپی درآورده کمی فشار داده تا پهن شود و روی هر کدام یک شکلات قرار دهید . سینی فر را چرب و شیرینی را با فاصله قرار دهید با حرارت ۱۶۰ به مدت ۱۲ -۱۵دقیقه تا بپزد .
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی رولت گل سرخشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید