طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به
طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به غذایی مخصوص کریسمس
این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :
مغز پسته
۲۱۵ گرم
جعفری تازه، خرد شده
۱ فنجان
خمیر نان
۷۰ گرم (۱ فنجان)
خردل
۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ، زده شده
۲ عدد
دنده کبابی گاو
حدود ۲٫۵ کیلوگرم
آب مرغ
۷۵۰ میلی لیتر (۳ فنجان)
آب به
۲ قوطی ۱۰۰ گرمی
طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :
فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.
از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از ۳ نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.
فویلی روی آن بکشید و حدود ۱۰ دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا ۱۸۰ درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید ۵ دقیقه بماند.
در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.
حالا بیف را با این سس سرو کنید.
منبع : bartarinha.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسهطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید