طرز تهیه جواهر پلو
طرز تهیه جواهر پلو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه جواهر پلو
مواد لازم برای ۷ نفر :
برنج
۵ پیمانه
فیله مرغ
۵۰۰ گرم
کره
۱۵۰ گرم
پوست پرتقال خلال و شیرین شده
۲ پیمانه
خلال پسته
۱ پیمانه
خلال بادام
۱ پیمانه
زرشک
۱/۲ پیمانه
زعفران آب کرده
۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پیاز
۱ عدد
روغن
به مقدار لازم
شکر
۱ قاشق چایخوری
جوهر لیمو
به مقدار لازم
طرز تهیه جواهر پلو :
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم.
زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش میریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط میکنیم.
در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.
برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار میدهیم و در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلالها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.
در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر میداریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلالها و زرشک روی برنج را تزیین میکنیم.
سایر نکات
* بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
* به جای مرغ می توانید از گوشت هم استفاده کنید.
* ۱۰ دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکهای فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری کره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار می دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهفرق چلو با پلو و پخت برنجدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپ